Smutná realita interní komunikace - Olivová - Freyová, Kamila
Problematika úspešnej komunikácie. Korene umenia komunikácie v antickej kultúre. Schopnosť zaujať a presvedčiť protistranu. Komunikácia ako tvrdá práca. S úsmevom ide všetko lepšie. Negatívna komunikácia. Agresivita ako brzda kladných riešení. Môže firemná kultúra z(de)formovať osobnosť? Manažment, ktorý určuje firemnú kultúru a komunikačný štýl. Komunikácia medzi západnou materskou firmou a dcérskou východnou firmou. Empatia a schopnosť vnímať názory ostatných.