IFRS for SMEs: current issues in reporting of SMEs in the Czech Republic, Slovak Republic, Poland and Ukraine - Paseková, Marie
Porovnanie štandardizácie finančného výzazníctva malých a stredných podnikov v Českej republike, Slovenskej republike, Poľsku a Ukrajine.