<Der> EU-Emissioshandel und Prinzip der Umweltsteuern - Vavrová, Katarína, 1960-
Obchod s emisiami v EÚ a princíp environmentálnych daní. Daňová reforma v Nemecku a Rakúsku. Environmentálne správanie spoločností.