Transformácia ľudských zdrojov a kvality života v Arménskej republike - Avetisyan, Sergey
Analýza procesov a postupov v oblasti transformácie ľudských zdrojov prostredníctvom vybraných indikátorov, ktoré poukazujú na zmeny kvality života v tejto krajine.