Mýty o ženském leadershipu - Čevelová, Magdaléna
Štatistické údaje o prevahe českých mužov v riadiacich funkciách, v politike aj v podnikaní. Čím nižšia rozhodovacia právomoc, tým väčší podiel žien. Väčší podiel žien, vysokoškoláčok na českých vysokých školách v súčasnosti. Prečo by ženy mali byť vo vrcholovom riadení. Muži verzus ženy v riadení. Druhá strana mince. Riešením je vzdelanie.