Ekologické poľnohospodárstvo a trh bioproduktov - Lieskovská, Vanda, 1961-
Legislatíva ekologického poľnohospodárstva. Vybrané ukazovatele ekologického poľnohospodárstva krajín V4. Vývoj ekologického poľnohospodárstva na Slovensku. Legislatíva zameraná na bioprodukty. Nové logo EÚ pre ekologické poľnohospodárstvo. Manažment predaja bioproduktov v nákupných centrách.