Demotivačné faktory vo vyučovacom procese - Kozlová, Ľubomíra, 1952-
Dôvody, ktoré pri výučbe cudzích jazykov spôsobujú demotivovanosť poslucháčov. Význam vnútornej motivácie pre dosahovanie úspechu a zamyslenie sa nad niektorými negatívnymi dôsledkami jej nedostatku.