Využitie sociálno-psychologického výcviku vo vzdelávaní dospelých - Leinwatherová, Mária
Teoretické a praktické východiská problematiky sociálno-psychologického výcviku vybraných sociálnych zručností - sociálnej percepcie, sociálnej komunikácie, sociálnej interakcie, asertívneho správania sa, zvládania stresu a konfliktov vo vzdelávaní dospelých.