Rozdiely vo vykazovaní výsledku hospodárenia podľa IAS/IFRS v nadväznosti na súčasnú účtovnú legislatívu v SR - Manová, Eva, 1957-
Harmonizácia účtovníctva v SR s legislatívou platnou v Európskej únii a medzinárodnými účtovnými štandardmi (IAS, IFRS). Výsledok hospodárenia v Slovenskej republike podľa IAS/IFRS.