Innovation management in manufacturing company - Babič, Miroslav
Súčasný pohľad na inovačný manažment vo výrobných podnikoch na Slovensku. Implementácia inovačných riadiacich nástrojov, funkcie, aplikácie internetu, elektronizácia.