Project management: managing business by projects - Babič, Miroslav
Projektový manažment, manažment zmien, organizačné zmeny. Špecifické črty projektových zmien. Techniky a materiály projektového manažmentu. Náklady, čas a kvalita ("Železný" trojuholník).