K voprosu soderžanija predmeta "Mežkuľturnaja kommunikacija" - Dulebová, Irina
Ciele a obsah vyučovacej disciplíny interkultúrna komunikácia. Kultúrne odlišnosti vo vyjadrovaní emócií a zdvorilostnej komunikácii v súvislosti s národným charakterom. Potenciál komunikačnej produktivity pri používaní cudzieho jazyka. Lingvodidaktika cudzích jazykov.