Derivacion como procedimiento de creacion de nuevas palabras en el lenguaje periodistico - Hlopková, Jana
Analýza derivačnej produktivity novinárskeho jazyka na báze korpusu zozbieraného z virtuálnych periodík. Slovotvorné procesy v novinárskom štýle a prítomnosť štyroch typov odvodzovania (prefixácia, sufixácia, parasyntéza a regresívna derivácia) v publicistických textoch.