Rozvoj manažérskych kompetencií študentov Podnikovo-hospodárskej fakulty v Košiciach na predmete Strategický manažment - Demjanová, Lucia, 1981-
Rozvoj vybraných manažérskych kompetencií študentov PHF v Košiciach na predmete Strategický manažment, ktorý je vyučovaný v 1. ročníku inžinierskeho štúdia v študijnom programe Finančné riadenie podniku. Analýza využívaných metód výučby s identifikáciou ich pozitív a negatív z pohľadu vyučujúceho ako i študentov.