Využitie IKT pre rozvoj kompetencií študentov - Hičák, Štefan, 1983-
Predkladaný príspevok sumarizuje poznatky týkajúce sa manažmentu znalostí a takisto skúsenosti autora nadobudnuté pri realizácii 2 projektov podporujúcich rozvoj kompetencií študentov. Ich hlavný prínos spočíva v urýchlení a zintenzívnení prenosu informácií a znalostí z vyučovacieho procesu do praxe, ako aj v podpore spolupráce s podnikovou praxou.