Výskumné štúdie s problematikou Balanced Scorecard – odporúčania pre následné výskumy - Gavurová, Beáta, 1972-
Rámcový obraz o zrealizovaných výskumných aktivitách v oblasti implementácie systému BSC v zahraničí, ako aj na Slovensku a prezentácia niektorých závažných obmedzení. Ich včasné poznanie a rešpektovanie umožní vo výraznej miere produkovať kvalitné výskumné výstupy, uplatniteľné v praxi.