Rozhodovacie stromy a neurónové siete pre Business Intelligence - Glova, Jozef
Prezentácia aplikácie jedného z významných analytických komponentov Business Intelligence, akým je Data Mining. Úloha dát v procese získavania znalostí, definícia a popis všeobecnej architektúry Business Intelligence so zvýraznením analytického komponentu Data Mining.