Informovanosť a povedomie študentov Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Košiciach o Výskumno-výstavnom a informačnom centre bioenergie - Pčolinská, Lenka
Výsledky prieskumu študentov Podnikovohospodárskej fakulty EU v Košiciach o poznaní a informovanosti študentov o existencii Výskumno-výstavného a informačného centra v Kapušanoch pri Prešove. Centrum by malo byť v povedomí študentov najmä ako výskumné a demonštračné zariadenie využiteľné v rámci štúdia zameraného na biotechnológie a využitie obnoviteľných zdrojov energie v ekonomickej praxi.