Interkultúrna komunikácia: niektoré aspekty komunikačného správania Rusov a Slovákov - Strelková, Katarína
Interkultúrna komunikácia a komunikačné správanie ako súhrn noriem a tradícií komunikácie národa. Úspech interkultúrnej komunikácie a stupne poznania kultúrnych osobitostí partnerov, ktoré negatívne alebo pozitívne ovplyvňujú rozvoj spolupráce.