Výkonnosť vybraných podnikov odvetvia strojárstva Slovenskej republiky - Hudák, Igor, 1985-
Podniková výkonnosť a jej meranie. Finančná výkonnosť vybraných podnikov odvetvia strojárstva v Slovenskej republike v období rokov 2006-2010. Dopad finančnej krízy na strojárstvo v SR.