Digital competencies in process of creating the knowledge company in construction sector - Mesároš, František
Kľúčové kompetencie pre celoživotné vzdelávanie v znalostnej spoločnosti, empirická štúdia. Digitálne kompetencie univerzitných študentov. Vzorka, metóda, výsledky analýzy. Procedúra merania úrovne kompetencií. Diskusia.