Využívanie finančných produktov a skúsenosti s nimi - Střelecká, Zdenka
Využívanie služieb banky, využívané finančné produkty, dôvody nevyužívania finančných produktov, využívanie jednotlivých služieb - výsledky dotazníkového prieskumu.