Vývin nemeckého jazyka a spisovnej výslovnosti - Adamcová, Lívia
Vývin a dôležité etapy vzniku nemeckého jazyka v Európe. Oblasť ortoepie a rôzne druhy kodifikácie a existenčných foriem nemčiny v minulosti a v súčasnosti.