Zavedenie spoločnej meny a finančná kríza - Chorvatovič, Martin
1. január 2009 - Slovensko používa menu euro. Dopad zavedenia eura na občanov Slovenskej republiky. Vplyv zavedenia eura na klientov bánk vrátane mladých v SR.