Simulácia procesu vzniku invencií - Pešáková, Petra, 1984-
Malé a stredné podniky považované za chrbtovú kosť inovačného potenciálu súčasnej Európy, avšak využívajú nevhodné modely inovačných procesov. Sledovanie dynamiky systému vzniku invencií v MSP. Cieľ výskumu - navrhnúť model dynamiky vzniku invencií pre MSP ako nástroja na riešenie identifikovaného vedeckého problému.