Politická ekonomie zahraniční obchodní politiky- instituce, regulace, sociální a politický kontext - Krpec, Oldřich
Zahraničná obchodná politika v rámci medzinárodnej politickej ekonómie. Interpretácia obchodnej politiky ako politiky národného štátu. Pozícia obchodnej politiky v kontexte ďalších relevantných (priemyselných a štrukturálnych) politík.