Vplyv priamych zahraničných investícií na rozvoj kreatívnej ekonomiky v Slovenskej republike - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Pojem kreatívna ekonomika. Kreatívne odvetvia. Klasifikácia systémov určenia kreatívnych odvetví. Transnacionálne korporácie ako nositelia priamych zahraničných investícií do kreatívnych odvetví. Priame zahraničné investície a kreatívne odvetvia Slovenskej republiky.