Koncepcia a realizácia Programu revitalizácie krajiny a integrovaného manažmentu povodí Slovenskej republiky - Antal, J.
Hodnotenie Programu. Kritika a dôsledky skutočnosti, že pri tvorbe Programu bola vylúčená vedecká aj odborná vodohospodárska komunita.