Štatistické spájanie výberových zisťovaní EU SILC a HBS - Vlačuha, Róbert
Metóda štatistického spájania (statistical matching) mikroúdajov z dvoch alebo viacerých rôznych súboroch údajov a ich použitie. Testovanie a štatistické spájanie údajov EU SILC (štatistika príjmov a životných podmienok) a RÚ (štatistika rodinných účtov).