Sociálna ekonomika ako nástroj riešenia nezamestnanosti v Slovenskej republike - Rievajová, Eva
Nezamestnanosť v kontexte globálneho ekonomického vývoja. Rozvoj sociálneho podnikania pracovnej integrácie v Slovenskej republike.