Vplyv dopravy na kvalitu života - Palčák, Ľubomír
Doprava patrí do národohospodárskych odvetví, ktoré zaisťujú predpoklady pre celkový rozvoj ekonomiky a uspokojovanie životných potrieb obyvateľstva. Negatívne vplyvy dopravy na životné prostredie a tým aj na kvalitu života.