Inovatívne firmy ponúkajú lepšiu prácu
Efekty štruktúrálnych fondov EÚ. Podpora využívania výsledkov výskumu a vývoja pomáha slovenským podnikom výrazne nad rámec konkurencieschopných produktov. Podpora inovačných aktivít v podnikoch, čerpanie prostriedkov.