Potrebuje naša spoločnosť v 21. storočí rodinu? - Rešovský, Jozef
Rýchlo sa meniace podmienky, ktoré ovplyvňujú náš život v modernej spoločnosti. Prepojenosť rodiny a spoločnosti a ich hlavné determinanty. Kríza súčasnej rodiny v celosvetovom meradle. Príčiny a reakcie sociálno-spoločenských turbulencií.