Teoretické základy poistnej ekonómie - Brokešová, Zuzana, 1985-
Pojem poistná ekonómia. Krátka história poistnej ekonómie. Teoretické východiská pre rozvoj poistnej teórie. Charakteristika základných diel poistnej ekonómie, vrátane ich prínostu pre oblasť poistnej ekonómie.