Moderné teórie medzinárodného obchodu - Muchová, Eva, 1961-
Neoklasický prístup k medzinárodnému obchodu reprezentovaný Heckscherovým-Ohlinovým modelom. Teória medzinárodného obchodu v podmienkach nedokonalej konkurencie.