Zber a využitie údajov o životných podmienkach marginalizovaných rómskych domácností - Škobla, Daniel
Problematika zberu etnických dát a vývoj v oblasti etnických štatistík na Slovensku a v Česku. Poznatky a skúsenosti zo zberu údajov o etnicite v zahraničí. Ciele a metodológia výberových zisťovaní životných podmienok rómskych domácností. Rozvojový program OSN (UNDP).