Po rozkvete solárnej energie jej pád - Kadlečík, Kristián
Solárne elektrárne. Princípy fotovoltaiky. Legislatíva Slovenskej republiky pri využívaní obnoviteľných zdrojov energie. Výhody a nevýhody využitia fotovoltaických článkov.