Budúci vývoj v eurozóne - Trnovský, Karol, 1983-
Subjekty, ktoré sa podielali na kríze v eurozóne. Problém Grécka. Destabilizácia eurozóny a finančné trhy. Ratingové agentúry. Príčiny nestability eurozóny. Alternatívy ďalšieho fungovania eurozóny.