Rušivé faktory ovlivňující aplikaci znalostí - Červenka, Michal
Aspekty riadenia znalostí a ich aplikácia pri riešení konkrétnych úloh v business operations. Úroveň kompetencie znalostného pracovníka. Efektivita dostupných znalostí a informácií. Možnosti výskumu.