Finanční gramotnost v České republice - Šedová, Hana
Prieskum problematiky finančnej gramotnosti v Českej republike. Pojem finančná gramotnosť a jej definície. Zložky finančnej gramotnosti. Dotazníkový prieskum a výsledky analýzy, ktoré organizovala agentúra STEM/MARK pre Českú Národnú Banku.