O verejnosprávnej činnosti - Kukliš, Peter
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Uzatváranie administratívnoprávnych dohôd (zmlúv). Vykonávanie iných právne významných úkonov. Uskutočňovanie spoločensko-organizátorských úkonov. Vykonávanie materiálno-technických úkonov.