Vývojové fázy a využitie nákladového modelu ABC a manažérska koncepcia ABC/ABM - Petřík, Tomáš
Základné vývojové fázy a využitie manažérskej koncepcie ABC/ABM. Vývojové fázy koncepcie ABC/ABM a ich využitie v súčasnom firemnom manažmente. Počiatočná vývojová fáza a štruktúra nákladového ABC (Activity-based costing) ako hlavná informačná báza koncepcie ABC/ABM. Definícia a odhalenie aktivít.