Trust, fiducia a slovenské právo - Jančo, Milan
Problematika trustu a iných fiduciárnych inštitútov vo všeobecnosti. Podstata fiduciárnych inštitútov. Trust v common law. Fiducia a fideicomiso v práve latinskoamerických štátov. Luxemburská a francúzska fiduce. Nemecká fiduziarische treuhand a lichtenštajnská Treuhänderschaft.