Tvrdá práca je zlozvyk - Orfánus, Dominik
Rozhovor s americkým investorom a podnikateľom s japonskými koreňmi Robertom Kiyosakim, ktorý je známy ako jeden z najpredávanejších autorov biznis a motivačnej literatúry. Píše o tom, ako zbohatnúť, hovorí o tom, že školy vychovávajú iba zamestnancov a nebojí sa písať aj o tom, ako funguje konšpirácia bohatých. Hovorí, že finančná inteligencia je podľa neho základný kameň na dosiahnutie bohatstva.