Gender a pracovní podmínky - Linhartová, Marie
Poznatky českých a zahraničných štúdií skúmajúcich pracovné podmienky mužov a žien. Genderová segregácia a možnosti uplatnenia na trhu práce. Kariérny postup a miera ohodnotenia práce z pohľadu genderových vzťahov