Hra a svoboda v práci - Šucha, Matúš
Hra ako integrálna súčasť práce vytvára z práce celok, ktorý je vybavený variabilitou a pomáha prekonať nepredvídateľnosť okolitého sveta. Aspekty hry v práci, ktoré sú vnímané ako súčasť prístupu riadenia firiem na princípe "slobodných firiem" a sú považovené za konkurenčnú výhodu na trhu.