Príčiny zaostávania životnej úrovne v Slovenskej republike za vyspelými krajinami Európskej únie - Paulík, Dušan
Analýza faktorov, ktoré negatívne ovplyvnili proces transformácie slovenskej ekonomiky po roku 1990. Predpoklady rastu životnej úrovne obyvateľstva v ďalšom období.