Možnosti aplikácie metódy AHP pri porovnávaní výkonnosti firiem - Gavurová, Beáta, 1972-
Možnosti využitia AHP pri porovnávaní funkčnosti systému BSC v podnikoch s cieľom zvyšovania ich výkonnosti a konkurencieschopnosti. Analýza systému BSC z pohľadu jeho základných princípov.