Předsudky k asijským podnikatelům - odstraní je podnikatelské prototypy? - Šebestová, Jarmila
Sociálna disharmónia v medzinárodnom podnikaní, ktorá sa formuje inak v domácom prostredí a inak v hostiteľskej krajine. Medzinárodný projekt EWORLD (Entrepreneurship Work in Organizations Requiring Leadership Development) je zameraný na identifikáciu typických charakteristík jednania či predsudkov v kontexte medzinárodného podnikania v rámci globalizovaného sveta obchodu.