Příčiny vnější nerovnováhy Spojených států amerických a Číny - Lokaj, Aleš
Hlavné determinanty, ktoré ovplyvňujú vonkajšiu nerovnováhu Spojených štátov amerických a Číny. Opatrenia, ktoré môžu viesť k postupnému vyrovnávaniu bežných účtov týchto krajín a tiež k znižovaniu globálnej nerovnováhy.